Huset - haven i Nivå.       

   Huset er et typisk kedeligt 60-er 1 plans parcelhus (106 m2 hus + 708 m2 grund), med de fejl og mangler der blev lavet dengang. Det er et ud af 49 næsten ens huse i 6 modeller, nogle bare vendt på grunden, andre spejlvendt i forhold til nabohuset. Nu er tiden ikke altid af negativ karakter, for her har den givet en positiv udvikling i området. Så i dag er der stort set ingen huse der er ens mere p.g.a. diverse til- og ombygninger. Det er dog ikke alt der har forskønnet området.

   Vi har haft huset siden 1993 og har selv fået udskiftet alle døre og vinduer - afhøvlet gulvene - nyt badeværelse - efterisoleret på loftet - nyt varmeanlæg (gas) - og omlagt haven i 2004. Tidligere ejer havde udskiftet køkkenet i 1984 så det står for tur nu, hvis vi ikke bygger en havestue først, eller en dobbelt carport eller lukker eksisterende carport som en del af huset, eller - eller -etc.

 

   Terrassen og omlægning af haven er Made by Birger  der også har været havearkitekt på projektet.

Udvalget af planter og deres placering, er kun valgt efter hvad der stod på grunden, alt efter deres størrelse og farver,

både i blomst og i høst, da vi groft sagt kun kender forskel på roser og mælkebøtter.

 

                          

 Fuglebadet er handmade i Nivå lavet i en granitsten fundet i Karlebo af samme udførende anlægsgartner.